[Persbericht]

Meer dan 4.500 kerstkaarten zijn er aangevraagd voor bewoners van zorginstellingen waar Diva Dichtbij de afgelopen 3 jaar optredens verzorgde. Een prachtig aantal en iets meer dan op basis van de 300 kaartjes van vorig jaar was verwacht.
De zangers en zangeressen van Diva Dichtbij hebben ondanks de corona-beperkingen ook afgelopen jaar veel mensen in zorginstellingen kunnen raken met intieme optredens.

Behoefte aan warmte

De vraag aan de instellingen wie van de bewoners blij gemaakt kan worden met een persoonlijke kaart van een onbekende leverde veel reacties op. “De mensen hebben echt behoefte aan warmte van iemand die niet professioneel voor hen zorgt”, zegt Pieternel van Amelsvoort, artistiek leider van Diva Dichtbij.
“Hoe fijn zou het zijn als ál die 4.500 bewoners een kaartje krijgen?” Al veel kaartenschrijvers zijn druk bezig, waaronder de kinderen van de Kunst & Kids cultuur-bso in Zaltbommel die de kaarten hierboven hebben gemaakt. Maar er zijn nog veel meer kaartenstuurders nodig!

Meld u ook aan!

En ga gezellig samen met uw gezin of vriendengroep aan de slag. Misschien wil de sportclub ook wel helpen of de club, school of opvang van uw kind?

Aanmelden

Aanmelden kan via communicatie@divadichtbij.nl. Dan koppelen we u aan een zorginstelling naar wie u de kaarten kunt sturen. Geef in de mail aan hoeveel kaarten u gaat schrijven.