[IJZERLO]

De Farm & Country Fair wordt uitgesteld tot 2022. Eind juni, het tijdstip waarop de Farm & Country Fair zou worden gehouden, is helaas nog te vroeg om weer evenementen te kunnen organiseren. Na uitvoerig overleg met veel betrokken partijen blijkt uitstel naar later dit jaar om praktische reden geen reële optie. Door teveel belemmeringen kan de hoge kwaliteit niet worden gewaarborgd.

De Farm & Country Fair is voor velen een hoogtepunt op de evenementenkalender. Deze beslissing is dan ook niet alleen ongelooflijk teleurstellend voor de organisatoren, maar zeker ook voor alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, verenigingen en toeleveringsbedrijven die staan te popelen om weer aan het werk te kunnen gaan.

Toch is er een lichtpuntje aan de iets verdere horizon, namelijk de feestelijke 25ste editie van de Farm & Country Fair in 2022.
Een supermooie gelegenheid om het mooie van het platteland flink in de schijnwerpers te zetten en met veel mensen te vieren. De datum van deze editie wordt later dit jaar bekend gemaakt.

De Farm & Country Fair is uitgesteld tot 2022. Foto: Henk van Raaij