[ Persbericht lauravankaam.nl]
In een weiland in Sinderen treedt zangeres Laura van Kaam zaterdagavond 19 september op onder de titel “Buitengewoon” . Een bijzonder weilandconcert, waar ze de bezoeker laat meegenieten van moderne country en klassiekers in een nieuw jasje. Een avond onder de sterren met live muziek, topmuzikanten en een intieme sfeer.

Muziek onder de sterren

Het is even slikken als je vanaf maart niet meer kunt optreden. Gelukkig heeft Laura van Kaam medestanders gevonden voor het organiseren van dit unieke weilandconcert. Revelation Events, Elwin van Alst Media en de Fietsboerderij in Sinderen hadden net zoveel zin als Laura om iets moois neer te zetten.

“Buitengewoon” is een avond vol countrymuziek – want dat is immers wat Laura het beste doet – maar dan net even anders! Klassiekers, moderne country en top 40-hits in een nieuw jasje. Ook is er ruimte voor haar eigen nummers. De setlist zal voor de vaste fans flink vernieuwend zijn.

Kaartverkoop

“Buitengewoon” vindt plaats in het weiland naast de Fietsboerderij in Sinderen. De poort gaat open om 18:30 uur. Voorprogramma 19:45 uur. Concert Laura 20:15 – 22.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.lauravankaam.nl/ticketverkoop